Ja akkurat nå sitter jeg i sofaen og gjør ingenting. Har nemlig klart å bli syk,,, altså forskjølse. Føler meg som en dass og nyser hele tiden, sykt irriterende... Så skal snart legge meg å håpe jeg blir fort frisk igjen !

Men i dag har det ikke skjedd så mye, har bare vært på skolen og jobba. Og etter skolen dro jeg på sånn akkupenktur eller hvordan det skrives,Det kan kanskje bedre ME'en min forhåpentligvis får bare kryssa fingra på det da !

Sorry for at bloggingen ikke er så spennende eller noe, men hvis noen har noen forslag på hva jeg kan skrive eller noe, er jeg takknemlig for det :) SIden jeg heller ikke har giddet å lade kameraet mitt heller blir det heller ingen bilder...før jeg får ladet det. Men er sykt trøtt nå , så tror jeg går å legger meg egentlig.

Skal prøve så godt jeg kan å forbedre meg <3

KLEEEEM <3<3

 


bare et random bilde fra sommer ,fant ikkno annet for øyeblikket !

Hei ! Idag har det vært en skikkelig vanlig dag... Var på skolen, vi gjorde ikke så veldig mye men vi øvde på kart om verden ogsånt. Ganske greit egentlig. Så husker jeg egentlig ikke så mye mer for å være ærlig :p Men jeg har vært skikkelig sliten i dag. Var også det i går også derfor har jeg ikke orket å blogget at all ! Både i dag og i går har jeg sovnet et par timer etter skolen. Og må inrømme at det egentlig er ganske digg. Syns det er ganske kjedelig å sove sånn på ettermiddagen men man får jo egentlig energi av det etterpå, og man kjenner seg også mer uthvilt.

Men til noe annet ; besteveninna mi Martine har bursdag i dag og blir 15 år YEEEEY ! gratulerer så mye ♥ Men nå er jeg skikkelig trøtt så jeg går å legger meg nå. Siden Greys Anothomy ikke er på tv'en pgr. fotballkamp så er det egentlig ikke så mye annet å finne på nå. Og det er heller ingenting på tv'en. Så jeg sier bare GODNIGHT allesammen !  ♥ ♥

 


Et bilde jeg fant av meg og Susanne bestevenn !  ♥
Hei ! Hadde ikke akkurat noe annen overskrift egentlig. Men det er jo søndag.. en av de mest kjedeligste og triste ukedagene syntes jeg... Da er det jo somregel skole dagen etter og man må legge seg tidlig og alt det kjedelige der.

Men i dag har det egentlig ikke skjedd så veldig mye for å si det sånn. Jeg sto opp klokka halv 1 så har jeg egentlig ikke gjort en dritt siden det. Siden det også har regnet i dag har jeg ikke giddet å gått ut heller. Men jeg har ryddet rommet mitt skikkelig å kasta masse klær,og hengt opp det nye speilet mitt ! Skal legge ut noen bilder av det etterpå hvis jeg husker det. Men kameraet lada seg akkurat ut når jeg skulle ta bilde.... typisk -.-

Men nå må jeg stikki har en kjempe stor samfunnsfagsprøve på Onsdag  om mange forskjellige land i verden... fml... Så har lovt mamma å øve på det nå, skikkelig bonus på den triste dagen det er. Men får vell bare begynne da YEEEEEEY !

Så snakkes senere KLEEEM <3

 


et kart om verden !

hva har dere gjort i dag  ? <3
Hei dere, nå har jeg tatt en laaaaaaaaaaaaaang ferie fra blogglivet.... Eller har egentlig ikke hatt tid eller giddet å blogge i det hele tatt desverre. Og rett før sommeren var jeg også veldig syk pgr. av ME'en. Har hatt en del trøbbel med den i det siste, så får bare håpe at alt snur seg så fort som mulig. For da blir også ting mye lettere :-)

Skolen etter sommerferien har også vært en del av problemet.. Siden jeg skal til Thailand til neste år med besteveninna mi JOHOOOO ! Så da må jeg virkelig bare konsentrere meg om skole og lekser, og da blir energien min også helt tom. Og da har jeg veldig lite å gi, bortsett fra skole.  Men nå skal jeg eller får håpe å kunne blogge så mye som mulig når jeg har tid og orker !

Men nå skal jeg snart legge meg.... tror jeg kanskje er litt trøtt akkurat nå. Men dette innlegget var bare en velkomsthilsen , sånn å vise at jeg er tilbake igjen ellerno. Nå blir forhåpentligvis Martine veninna mi glad igjen, siden hun har mast  på meg hele tiden om at jeg må begynne å blogge igjen !

Men nå sier jeg bare godkveld/godnatt KLEEEEM ♥♥♥

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · September 2010 · August 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits