Hei.

Rett før jeg la meg i går var jeg såå dum.. Jeg kan lissm aldri tenke framover i tid når jeg må det. Broren min hadde akkuart kommet hjem fra sykehuset siden han har hatt et lite opphold der en stund ( noe greier som skjedde med foten) Så hadde han enedelig kommet hjem, og vi skulle legge oss siden det var seint på kvelden. Og da fant jeg ut at jeg ville bære han need trappa han er bare 6 år. Så sier han " ikke mist meeg daa.. " på hvor jeg svarte "neida, har bært deg før så det går bra" Og man snakker om sola, rett etter han sa det tryna jeg sånn helt seriøst ned trappa, og det medat jeg hadde på meg raggsokker gjorde det ikke akkurat noe bedre.. Og jeg sklei med han på armen, og mamma ble jo helt hysterisk , hun trodde jo broren miin hadde skadet seg enda mer.. Men neida, det gikk bra med han... Men med meg.. jeg slo ryggen min hardt i trappa og mista pusten helt, og kjempe blåmerke på ryggen. Og på skolen i sta fikk jeg vondt i ribbeina.. Når jeg puster f.reks ; da gjør det vondt og er hoven på den ene siden av ryggen. Så har kanskje brekt eller brista et ribbein... Så sånn er det, er så sykt uheldig :-/

Men nok om det, nå har jeg vært kjempe flink til å rydde rommet mitt og fjernet alt ut av det sånn at jeg nå kan finne tapet til det å kjøpe ny seng og gjøre ALT nytt :-D er så happy. Endelig får jeg nytt rom. Og derfor må jeg avslutte nå for jeg skal dra å handle tapet.

Så blogges <3
rommet mitt om noen dager <3 skal også ha sånn lilla tapet :-D <3
bloggen har klikka kommer jeg ikke inn på den .. er det vanlig ??
Heija

I helga fikk jeg ikke skrivd noe siden jeg dro til mormor i går ( lørdag) så jeg tok ikke med pc'en min. Så vi har egentlig bare slappet av og sett på vm i ski og såånt . Og Petter Northug vant i dag. Var ganske kuult at enda en nordmann vant igjen siden Marit Bjørgen vant igår ( ikke at jeg følger med på sånt , men er spennende når norske vinner) Så idag satt vi å så på at han vant , og vi bestemte oss for å dra til oslo for å se prisutdelinga. Så det var kjempe spennende og vedder på at det var over 1000 folk der, rene 17 mai joo. Så egentlig ikke så mye men fikk jo den stemninga daa.

Men nok om det...  Idag er den siste dagen i vinterferien og det er såå kjipt. Har hatt en utrolig fin ferie med venner og familie, og sovet leeeeeenge men nå er det over. Nå må jeg legge meg tidlig og stå opp tidlig, og gjøre masse lekser .. hater deet sånn seriøst. Kjenner på kroppen at jeg ikke er helt klar enda, men reiner med at det er sånn med de fleste rett etter ferien da. Men nå må jeg gi meg med skrivinga, skal opp tidlig i morra så tror jeg avslutter nå.

Natta <3
sånn ser jeg ut på ettermiddagen i morra -.-
Heisann .. og unnskyld for at jeg ikke har skrivd på eeevigheeeter.. Men  er vel mest fordi jeg ikke har rukket og at jeeg somsagt er syk og ikke alltid orker det :-/ Men jeg kan jo si litt av hva jeg haar gjort i vinterferien daa;  forrige fredag var jeg , Kristina og Martine på strømmen og bare looka i en time. Så fant vi ut at vi ville til Nittedal ;o for og møte noen kompiser av Martine. Så da tok vi bussen fra Strømmen til Lillestrøm, så Lillestrøm til Gjelleråstoppen så fra Gjelleråstoppen til Rotnes. Ganske meningsløst men var veldig koselig daa , må jeg si. Så tok vi samme turen hjem igjen , og var hjemme sånn ca, 12 ellrno. Så som Kristina hos meg , og det endte med at vi så på Bratz filmen og sovna til den. På lørdagen var vi rundt omkring på senteret og møtte på noen folk, og lagde brownies med Susanne etterpå. Jeg er verdens beste til å lage.

Og på søndagen hadde jeg Martine og Susanne en jentekveld, tok bare livet med ro, slappet av og hørte på musikk. Og på mandagen var jeg med Martine til tannlegen. Så jeg kom til henne ganske tidlig og morran og spiste en god frokost. Så senere på dagen hadde vi en ryddings på rommet hennes og et på mitt... kan si  at det trengtes ;p Så på tirsdagen var jeg med henne en tur til til tannlegen, for hun skulle borre.. Senere tok jeg og broren min toget til Sandefjord for å besøke tante, onkel og fetteren vår. Og vi ble der til fredagen, så har vi bare slappet av og koost oss masse masse :-D Og i går altså på torsdag var jeg å tante på Zomba, utrolig at jeg klarte det uten å bli ordentlig syk med den sykdommen min ass <3 er skikkelig happy. Og det var utrolig gøy , anbefales :-D Så etterpå dro vi på shopping og kjøpte sminke og litt sånt. Så har vi lissm ikke gjort så mye meer en å bare ikke noe å bare slappet av . Så i dag altså fredag kom vi hjem og det var ganske deilig , men trist å dra egentlig :-( Så har jeg bare slappet av . Senere dro jeg ut med Susanne og Helene. Vi gjorde faktisk ikke en dritt, hadde bare fritids og masse. Men vi dro på Venezia litt senere, og jeg gikk rett på deserten som va en såå god vaniljeis , og vaniljepudding og sjokolade saus over.. Desverre tok jeg ingen bilder av det daa :-)

Men nå gidder jeg ikke å skrive meer egentlig.. et utrolig laangt innlegg ble det..  Men kommer med et bilde av hva jeg kjøpte meg med tante <3 Og noen som jeg tilfeldigvis fant nåå, som jeg ser at Susanne har tatt uten at jeg har sett dem.. men da er jeg snill og legger ut noen av dem da ;-) 
nå er ikke jeg akkuart kjent for å ta fine bilder daa.. så leev med det ! :-)
et ståbilde. Den maskaraen er såå syykt bra <3 så hvis du ikke har den anbefales den veeldig. Så det pudderet, mange av det jeg bruker fra før blir så veeldig unaturlig på huden, og man ser at det er fake. Men dette er sånn solpudder som gjør sånn at huden blir jevn og fin. Ser ganske naturlig ut, og det er jo det som er hele pointet da :D <3 ( den finnes også i fler farger , om du vil ha mørkere evt. lysere farge)
også den daa <3 den er såå fin og smaker nøtter <3 leppene blir veeldig fine.
nesten den samme men mer leppestift. Veldig fin den også. Min favoritt iallefall <3 smaker jordbær <3
Hehe , måtte legge ut .. Ikke noe morsomt med det, meen see så LOST jeg er! spiller froggy jump ellrno ;p
Mine 2 nydelige jenter <3 love you : Susanne og Helene :-D
<3 sweeties <3

sorry susi , men bare måtte <3

og et bilde av meg fra jentekvelden jeg martine og susanne hadde <3 har ikke de andre bildene tilgjengelige nåå, mn skal se om og får lagt ut noen av dem senere ellrno <3
Så bare mååå legge ut dette bildet (blir det siste nåå) Men dette er min BESTEVENN marie <3 Og hun er såå herlig snill pen og alt det der. Elsker deeg puusen <3
Hei :-)

Nå sitter jeg i senga med Marie og bare slapper av. Idag har vi bare vært hjemme å slappet av å gått i butikken i sånn ca 20 minus .. Det er helt syykt hvor kaldt det er fortiden assa ;O  Så lissom er jeg såå trøtt nå så har egentlig ikke så veldig mye å skrive om... merkelig. Men vi tok noen bilder i sta da... Men har selvfølgelig ikke med ledningen til mobilen da .. så får ikke lagt dem ut i dag som jeg hadde tenkt. Men gjør det heller i morra da :-)

Dette ble egentlig et veldig kort innlegg , men hadde ikke noe særlig og skrive om+ ingen bilder.. Jaja Men vi blogges , har tenkt til å legge meg snart.

 

- Hva har dere gjort i dag da ? <3


Heisann igjen :-)

Idag var jeg på skolen bare de 2 siste timene, var ikke helt i form fra i går da vi gikk på ski med klassen. Men uansett, jeg fikk tilbake en matteprøve som vi hadde for noen uker siden, og jeg fikk sånn seriøst en 4 på prøven, begynner å bli Einstein joo xD Men er så stolt av meg selv da , for pleier vanligivs å få myye mindre en 4... Så var happy for det.

Så senere i dag dro jeg og Kristina puus til Strømmen, og møtte Marie puus. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye daa, bare looka egentlig, drakk iskakao (drit godt , hvis du ikke har smakt det før anbefales det ! ) . Såå har jeg egentlig godeforbudt inntill 1 juni, men når det er sånn at det er gratis godteri rundt i butikkene er det veeldig vanskelig å si nei takk kan man si... Senere tok vi toget til Fjellhamar og bare looka å kjøpte tyggis, og frøys ihjel i fler minus grader, er fortsatt frossen ass... Så gikk vi inn til Marie og bare slappet av intill pappa henta oss.


litt utydelige bilder.. .Men var en av de beste jeg fant da ;p men å Kristina litt lite å gjøre inne på prøverommet...
Så var det 4 jeg fikk da <3

Men nå er jeg passe trøtt så legger meg, skal dessuten tidlig opp i morra. Skal i barnebursdag med Marie  klokka 1 ellrno. Så snakkes

<3
Heisann !

Jeg har skrevd på infoen min at jeg har en sykdom som heter ME. Og skal fortelle litt om hva det er. ME er en kornisk utmattelse som kan ramme folk i alle aldere. Mest sannsynlig får man det fordi man har dårlig immunforsvar og har hatt infekjsoner i kroppen som f.eks kyssesyken ( monoukolose , kan leses mer om på nettet.) Med  ME kan det påvirke hverdagen din veldig mye. Man blir mer sliten enn andre, og man tåler kanskje så lite som å gå på do uten å bli helt utslitt å dårlig og må holde seg i seng i flere år i et mørkt rom. I mitt tilfelle er jeg ikke så ille rammet, men jeg tåler veldig lite, som feks jeg kan ikke gymme , løpe eller jogge for den saks skyld. Jeg tåler ikke heller å være alt for lenge oppe i helgene og må / burde legge meg tidligere enn andre på min alder for å få nok søvn. ME påvirker hverdagen min omtrent hele tiden og mange ganger er jeg ikke istand til å dra til skolen eller gjøre lekser. Men jeg har også mine gode dager da jeg er ute med venner omtrent hverr dag og ikke minst i helgene, og itillegg klare lekser.

Det hele startet da jeg ble 10 år og fikk kyssesyken. Jeg var veldig dårlig i et halvt år og var nesten helt borte fra skole og være med venner. Så ble jeg frisk igjen fra den sykdommen, men ble aldri helt frisk igjen. Jeg lå å sjangla i fler år og vi fant aldri ut hvorfor. Og etter 2 -3 år fant legen ut at jeg hadde kronisk utmattelsesyndrom. Da fikk jeg jo iverfall forklaringen på det. Så har jeg liksom bare vært syk siden det. Men jeg overlever mest fordi jeg ikke har den værste sorten av sykdommen, har familie og venner rundt meg som støtter meg masse <3 Og det er jeg veldig takknemlig for. Og mest sannsynlig vil jeg være frisk igjen til neste år , og kan begynne å gymme og trene igjen , og det ser jeg veldig fram til.  Så det viktigste er at man blir frisk igjen da :-)la til dette bilde ; empty and full :-)

Nå hvet dere kanskje litt mer om hva dette er :-)

snakkes <3

 
Måtte bare komme inn med et innlegg til ! Og det at jeg skjønner ingenting med å lage header, jeg fikser det bare ikke ! Så vær så snill hvem som helst hjelp meg <3 Også vil jeg bare ha et bilde og ikke to på "overskrifbildet" ellrno. Også vil jeg ha annen farge på tittelen til vært innlegg, men det går ikke ann å byte farge ! det er heelt grusomt iriterende -.-
Hei :-) Ehehe  hadde ikke så veldig mye å skrive til overskrift akkuart nå... Men i går så glemte jeg å legge ut et innlegg og det fordi jeg ikke kom hjem før halv 11 ellrno.. Men det jeg gjorde da iallefall var at vi dro til kirka og hørte på om at hun presten skravla om det halve Nye testamentet i en time. Men det som var litt morsomt da, var at de benkene vi satt på knirke noe sykt mye. Fordi jeg skulle bare sette meg litt opp så knikre da helt sånn sykt, og jeg , Susanne , Martine og Guro fikk jo heeelt latterkrampe under hele fortellingen til presten. Men det var ikke det hele, flere folk på andre benker hørte jo det samme også så de begynte også å knirke med benkene :-D Så man kunne høre rundt omkring i kirka at benker bare knirka overalt. Høres kanskje ikke morsomt ut, men var det :-D Så senere etter kirka dro jeg , Martine, Guro , Susanne, Kristina og Renate til Skedsmo senteret for vi skulle se på Skalk. Og sånn seriøst den var syykt morsom og heelt komisk. Den handla om verdens historien fra steinalderen til nåtid... Og da hadde de lagd den på en sånn humoristisk måte. Så hvis du bor i nerheten var skedmo anbefales den, den er inntill i morra.

Og i dag har vi vært på skitur til damefallet med team - klassen. Og jeg som ikke har stått på ski på nesten 2 år ! kan love at dette ikke gikk så bra.. Men det var jo veldig koselig og rusle bakerst med de andre profferne :-)  Så når vi kom fram grilte vi pølser og drakk kakao, Men så ble jeg plutserlig skikkelig dårlig, ble helt frossen utslitt og trodde jeg skulle besvime, Tror det ikke var fordi jeg var kjempe sliten, men hadde ikke vært i heeelt form tidligere på dagen heller. Så jeg , Kristina og Martine dro tilbake til skolen igjen. Og der sovna jeg nesten hos helsesøster jeg... for en dag, Og da jeg kom hjem gikk jeg rett i dusjen og dusja sånn ca i en time, herregud var så sykt deilig så var jeg også så iskald også. Etter det gikk jeg å la meg, og sovna i 2 timer ellrno, det var så godt, Så nå ligger jeg i senga og vurderer og slutte og skrive for dette ble et fryktelig langt innlegg kan man si... Så nå gir jeg meg.

 

 

 

To bilder jeg la ut , den øverste heter Jølle :-D det var litt koselig. Så er det et bilde av et koselig bål jeg tok fra turen. Har også fler bilder men de ligger inne på kameraet og det gikk jo selfølgelig tumt for strøm da -.-

Hade <3

- Hva har dere gjort  dag ? Liker dere all den snøen som er ute nå fortiden ?
Hei og god morgen ! Nå sitter jeg i sofaen med  dyna, ser på Shrek 4 og bare slapper av. Så har jeg egentlig ikke så veldig mye å skrive om nå da... Men jeg kan jo si hva je skal senere i dag. Jeg skal til krika klokka 4 ellrno sånn konfirmasjonsgreier :-L Så skal jeg og Kristina på en sånn skoleforestilling som heter Skalk, det blir kooos <3

Så sier jeg bare hade nå med dette kortet innlegget, skriver sikkert et senere i kveld også.

Hade <3

la også til et bilde i slengen fra sitad <3 ( da har jeg iallefall noen bilder er ha på den tomme bloggen ;p)
Istad sa jeg at jeg skulle legge ut bilder fra jeg hadde klippet meg, men... jeg har ikke tatt bilde enda og det var lissom ikke så veldig mye forskjell daa heller , siden jeg bare klippet tuppene. Men uansett skal jeg legge ut noen eller prøve å HUSKE å legge ut noen bilder i morra da fra jeg klippet meg :-) siden det er såå kjedelig med en tum blogg der det ikke er noen bilder, men siden jeg ikke har et bra kamera som funker og en fucka mobil så er det litt vanskelig å legge ut bilder. Men skal se hva jeg får til.¨

Men uansett idag har jeg vært på "jobb" og slappet av og frisøren. Senere kom Marie , det var kos. Så skulle vi egentlig ut med noen venner, men det ble ikke noe av, så vi gikk ut alene på meny og kjøpt oss nøtter og iskaffe og sånn serr vi ble drit kvalme ;s Så var vi skikkelige loonere men det var koselig :-D Så nå sitter jeg å mamma og ser på frustrerte fruer og bare slapper av :-D så natta <3 Ops noe jeg glemte ; hvorfor jeg skriver ; jaaa <3 på tittelen er fordi endelig har frustrerte fruer kommet tilbake igjen og jeg elsker den serien så er skikkelig happy nå, det gjør lissm noe å glede seg til på en heelt vanelig tirsdag :-D

- Hva har dere gjort i dag ? Noen andre som også ser på frustrerte fruer ?
Heisann :-)

Er så sykt sliten nå... Siden vi har sånn valgreie på skolen så kunne vi velge forskjellige ting vi kan gjøre man, tir, og ons det kalles for FAAG hvet ikke helt hva det står for da. Men iallefall i den valg greia var jobbuke en av de prioriterte valgene, som jeg da valgte. Da skal vi tjene penger og jobbe som voksne gjør. Og da jobber jeg hos pappa, og det vil si at jeg må stå opp klokka 6 hveer dag ;O Det er så stress daa, men det er heldigivs bare mandag til onsdag da. Så når jeg jobba i sta sovna jeg nesten, alstå øynene mine falt sammen nesten hele tiden så er så sykt sliten nå-.-

Men til noe annet etterpå skal jeg klippe meg:-) Og sånn seriøst det er såå leenge siden jeg ar gjort det nå, er lissomm ikke siden sommeren og det er jo helt tragisk at jeg ikke har gjort det siden daa, så gleder meg sykt mye til å klippe meg nå. Men skal ikke klippe så mye som jeg har gjort tidligere daa, fordi skal spare laangt til konfirmasjonen min som er til høsten, men det betyr da at jeg må klippe det regelmessig.. Siden håret mitt blir så lett slitt ... Så skal ta bildet av før og etter senere etter jeg har klippet meg. Intill det skal jeg ikke gjøre en dritt :-)
Nei nå klikka bloggen ! Nå  har jeg ikke noen header eller grønnfarge igjen på den! Så tragisk , jeg skjønner ingenting av dette... er så sykt kinderegg ass -.-

Så btw :-) er det noen som veet åssen jeg får header på alternativ bloggutseende som denne ? :-)
Hei <3

nå er det sååå sykt  leenge siden jeg har blogget... Så veninna mi martine "tvingte" meg til å starte igjen. Så jaja jeg prøver å starte :-) OG jeg håper denne gangen at jeg fortsetter da!

Men btw; er det noen som i det hele tatt veet hvordan man endrer farge på bloggen, eller jeg skjønner hvordan man gjør det men, men den vil ikke endre farge fra den STYGGE grønnfargen jeg har -.- Så hvis noen hvet det bare si ifra :-) Så da snakkes vi skal se på Tangerudbakken nå<3

Snakkes <3

- Noen som også ser på Tangerudbakken ?

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · September 2010 · August 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits