Endelig Fredag daa !

Ikke noe spesiell følelse for meg i grunden , har jo hatt fredager i 4 dager nå. Har bare sitti hjemme å sløva spist og sett på film. Har ikke hatt nok energi til å gå på skolen, er helt tragisk, har lovt meg selv at jeg ikke skulle ha noe særlig fravær og nå har jeg plutselig fått 5 den siste uka !

Men man kan jo ikke spå fremtiden akkurat, det kan iallefall ikke jeg....

Men nå er det iallefall Fredag, så nå skal jeg buke helgen på å bli frisk og kanskje møte noen hvis jeg orker. Så er det jo Taco idag, elsker Taco <3 EHEHE tenker vist bare på mat i dag jeg :D

I det siste har jeg også sett noen av Twilight filmene, er ikke noe  annet å finne på daaa.. Så har skikkelig dilla, i tillegg til at jeg leser bøkene også ;o oooh jeg leser bok !

Okei dette var et skikkelig tragisk innlegg, men jeg kjeder meg og har ikke blogget på en stund nå, skal bli bedre blogging når jeg blir frisk igjen, og da har jeg sikkert mer å blogge om også :)

Men hade så lenge !

Shallabais ;*

 

 
Hellu !

Hadde ingen bedre overskrift, men idag og i går var jeg hjemme fra skolen. Ble syk jeg. Så ble hjemme for å spare opp energien, istedenfor å presse seg når man egentlig er dårlig å så blir man borte i flere uker fordi man presser seg. (Eehee nå ble det mye"presse" seg her.)

Så jeg har bare vært hjemme, og vært litt hos legen og tatt blodprøver og ting og tang. Har ikke skjedd så mye. Bortsett fra at verdens beste venn Susanne kom på besøk i dag, for å holde meg med selskap ! Hun var her ikke så lenge, men det var godt å se noen igjen. Tror hun også kommer en tur etterpå.

Skal snart starte med lekser å tenker jeg, sånn at jeg ikke henger så langt tilbake denne uka. Og etter det skal jeg se på film "10 things i hate about you". Digger den filmen, den er så koselig.

Nå har jeg klart å planlegge hele kvelden jeg gitt "! Det var no nytt. (ahah det rimte :D)

Har egentlig ikke så mye å skrive om nå..

Så jeg sier bare som vanlig Shallabais ;*

 


Fra google !

 

Q -har dere sett filmen, hva syns dere om den ? <3

 
Som dere ser på overskriften er det noe negativt jeg kommer med.. Det gjelder jo bare meg, og er sikkert veldig uinteressant å høre for dere. Men bloggen min handler også en del å fortelle om sykdommen min ME som jeg har nevnt litt om tidligere. Jeg hadde begynt på noen piller som kunne gjøre meg frisk ganske fort. Men i dag har jeg blitt syk igjen , har fått " me perioden". Høres skikkelig rart ut men jeg får sånne tilbakefall av sykdommen innimellom. Er sliten omtrent hele tiden men når jeg kommer til denne perioden er jeg helt utslitt orker nesten ikke gå og trøtt og utrolig sliten hele tiden. Det er kjipt , men jeg veit at hvis jeg tar det ordentlig med ro vil det være borte etter ett par dager. Før så hadde jeg det i flere uker og i strekk, så det er en forbedring nå i tanke på at det bare er i noen få dager :) så nå ligger jeg i senga å håper på at jeg klarer morgendagen.
Så vi snakkes shallabais ;*
Hei <3

Dette innlegget jeg skriver nå hører egentlig til gårstagens, men siden jeg ikke kunne blogge i går tar jeg heller innlegget i dag !

Igår var jeg på Stovner med Mamma, Pappa og broren min, vi dro dit siden jeg trengte en ny veske. Ikke sånn skoleveske men veske sånn jeg kan bruke når jeg skal  reise eller skal til by'n. Men alikevel fant en skikkelig kul veske som jeg syns er utrolig fin da, elsker den!

 

 

 ehhe seer skikkelig happy ut der ellerhva ??

Men men jeg er skikkelig happy så står det på den " Live & Love" skikkelig søtt.

Er glad siden jeg har aldri vært noen veske freak ellerno Har ikke hatt noen ordentlige vesker som er skikkelig fine. Jeg veit om folk som har utrolig mange vesker/ bager og bruker den eller den annen hver dag... Jeg dømmer ingen. Men for meg selv som er verdens største rotehue så er en veske perfekt ! En veske som man klarer og holde i orden og veit hvor den er.

 

Og nå til dagens !

Nå sitter jeg på rommet, drikker smoothie, er skikkelig sunn nå jeg vettdere. Er akkurat ferdig med å rydde rommet,,, rydde og rydde. Men det ser iallefall ut som et rom nå da :D
Etterpå skal vi til mormor og spise middag, vi pleier noen ganger å dra til henne på søndager for å spise middag. Det er skikkelig kos !

 

r

Rommet som jeg "rydda" Smoothie <3

Men stikker, får fikse meg før vi  drar !

Shallabais ;*
Heyoo !

Kom nesten akkurat hjem, eller kom hjem for en liten stund siden faktisk. Twilight filmen var jo drit bra ! Sikkelig drama på slutten ogsånt... skal ikke røpe noe i tilfelle noen av dere som leser ikke har sett den enda. Men jeg regner vel med at alle har sett den kan jeg tenke meg. Filmen er jo såpass populær ! Kan nesten ikke vente til Del 2 kommer på kino, skal prøve å få med premiæren på filmen da ;D

Men noe som var så utrolig flaut på kinoen var at jeg hoster så utrolig mye, har blitt skikkelig forskjøla. Så måtte jeg selvfølgelig på hosteanfall også ! Og salen var ikke så stor heller, så alle fikk med seg at jeg hostet og harket. Syns sånt er så utrolig flaut...

Etter filmen gikk vi på Friday's å spiste good hamburger og pommess frites. Den er seriøst best på Friday's elsker den. (Bra jeg spiser der så sjeldent da !)

Men akkurat sitter jeg bare i senga å slapper av med pc'en og brus... jeg er skikkelig sunn ;o

Tror det egentlig ikke blir å seint på meg i kveld, men det sier jeg vel alltid til meg selv... så ender det med at jeg blir oppe til langt på natt. Men sånn er det bare..

 


gadd ikke ta bilde med speilrefleksen, så tok bare fra webcamera !

Leonardo Dicaprio <3 Fant det supersøte bildet av han istad. Tror han bare var 15 år det ellerno. Jeg aner ikke hvorfor men jeg bare elsker han ! Han er så kjekk og ikke minst en utrolig bra skuespiller. Skulle gjort så mye for å kunne møtt han altså !

Men bare seeee ! han er jo heeelt perfekt <3

 

 
Hei <3

Idag slutta jeg halv 12 siden etter midtimen har vi gym de to siste timene, men jeg gymmer jo ikke så er det heller ingen vits at jeg ser på. Så jeg dro hjem og bare slappet av og trente litt med rokkeringen. Etter det gikk jeg i dusjen, så er jeg akkurat ferdig med å fikse meg.

Skal nemlig til Oslo for å se Twilight den siste, har ikke fått sett den enda ! Men nå skal jeg endelig  se den. Skal dit med My mommy, Trym og Hege. Så det blir kos.

Nå sitter jeg egentlig bare her å ikke gjør en dritt. Er ferdig med alt, og bussen går ikke før kvart på 3. Menmen... drar halv så bare rusler jeg ned til bussholdeplassen :-D

Har egentlig ikke så mye mer å si nå, så vi blogges ! <3

 Twilight <3

Shallabais ;*
Ja som dere ser hadde jeg en meningsfull overskrift. Men det er en ting jeg virkelig sliter med... Syns det er sykt vanskelig å skrive en passende overskrift til hvert av innleggene mine
...
Jaja men nok om det. I dag hadde vi musikk de to siste timene og vi har blitt delt inn i forskjellige grupper, så skal allesammen lære å spille på et instrument. Så skal vi lære oss teksten til forskjellige sanger og spille dem. Og jeg skal nemlig spille på trommer og sånt !! Men jeg kan jo ingenting så må lære meg det først da ...

Men akkurat nå er jeg hos Susanne, gjør ikke noe særlig som vanlig, og hun skal lese ferdig en bok med 200 sider til i morgen. Så jeg sitter bare å hører på at hun snakker med den nordleding dialekten hennes mens hun egentlig skal lese på nynorsk...

Dette var egentlig et ganske tragisk innlegg , men fant ut at det ikke gjorde noe siden jeg ikke har noe annet å gjøre..
Men snakkes shallabais <3

Susanne er fotogen ;o så måtte jeg jo ta med boka til susanne da :)
Beklager dårlige bilder, men jeg mobilblogger jeg !
Heisann !

Idag var det første skoledag ;o og det gikk heldigvis braa, bedre en forventet. Og noe som gjorde dagen lettere var at vi bare hadde 3 timer idag. Siden vi hadde avspasering de to siste timene.

Så da kom jeg jo hjem i 12 tiden da. Og siden det plutselig er det siste halvåret på ungdomskolen skal jeg bli flinkere til lekser og forbedre meg myye mer <3

Men nå som dere ser på overskriften står det nemlig "Frustrerte fruer". Tror det er sesongstart på det igjen. Jeg er skikkelig gira på den serien, utrolig morsom og alt mulig. Da det ikke gikk mer på tv2 så jeg på alle reprisene på BLISS og tok opp alt sammen ! ;o Det kaller jeg for å ha mye liv det...

Men jaja stikker nå, starter hvert øyeblikk <3

Shallabais ;*

 


Jaja...

Bra oversrift eller hva ?

Men det sier seg selv hva jeg har tenkt til nå da.. Jeg skal være flink å legge meg rett etter dette innlegget er ferdig skrevet. Men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å drøye den veeeldig.

For sånn ca en halvtime sia kom jeg hjem fra Susanne, har vært der omtrent i hele kveld egentlig. Vi gjorde heller ikke så mye, bare satt å spilte på Iphonen. Det var egentlig det vi gjorde... Så det har vært en digg dag.

Men nå har jeg tenkt til å ta kvelden her... trenger det for å klare morgendagen.

Men natta allesammen <3

shallabais ;*

 

 
Hei !

Nå sitter jeg bare på rommet å slapper av. Idag tror jeg det ikke skjer så mye egentlig. Men er deilig når det ikke skjer en dritt heller.

Men noe som ikke er positivt i det hele tatt er at i morgen er det skole igjen. Etter en kjempe lang deilig ferie er det på'n igjen.

 Men det er jo litt godt å komme i rute igjen, få tilbake døgnrytmen å begynne å spise sunt igjen!

Men har alltid hatet de siste dagene før skolen starter igjen etter ferien, kjenner bare at jeg mister humøret , av å bare tenke over at det er skole i morgen !!

Jaja .. får bare tenke det positive i det.. Mindre mnd til sommerferie.

Men nå skal jeg ikke sutre mer, gjør bare en liten dritt ting verre det nemlig !

Men nå stikker jeg i dusjen !

Så snakkes senere <3

Shallabais ;*

 


slang til et bilde av meg og Susanne <3
Hei <3 som dere ser har jeg fått ett nytt design:)
Følte vell egentlig for noe nytt , og min reddende engel Helene hjalp meg ( udb.blogg.no)
Men jeg er ikke 100% ferdig heller da som dere ser ... Jeg har ingen header , vet nå ikke hvordan jeg fikser det heller egentlig.. Men finner det nok ut etterhvert da.
Men nå sitter jeg bare å slapper av på sofaen å ser "hånden som rører vuggen" eller noe.
Men nå skal jeg se ferdig filmen sånn at det blir natta på meg snart !

Men jeg kan også vise ett før og etter bilde av håret mitt :-)

Shallabais folks og sov godt <3

Helene min hjelpende hånd <3

Bilde før jeg farget håret <3

Etter jeg farget håret <3 det er sånn mørk sjokolade brun
Hei !

Jeg rakk ikke å blogge igår/fjor egentlig så innlegget kommer 1 år forsinket !!

Menmen ... nå er vi i et helt nytt år , nytt år nye muligheter sier bare jeg. Og det kommer jeg til å bruke også :) Igår feira jeg nyttårsaften med Marie og familie. Det var kos, jeg og Marie satt mesteparten av tiden på rommet mitt og tok masse bilder da ...

Så klokka 12 gikk vi ut å fyrte opp rakketter for å bringe det nye året inn ! Prøvde også å ta bilder av rakkettene men mislyktes...

Men iallefall her er noen bidler som ble tatt igår ;

Marie <3

 Meg <3

 kjolen min <3

Farget håret som dere ser ! skal ta sånn før og etter bildet etterpå :-)

 ahah helt normal jeg er ! <3

 NORMAAL <3

 

 

Så er det sånn at man har sånn nyttårsforsett til det nye året , og her er noen av mine:

1. Begynne å trene sånn smått,,, sånn at jeg unngår å bli dårlig så klart

2.Bare spise godteri på lørdager, det er jo egentlig en selvfølge da......

3. Starte nytt på alt og tenke positivt, hvis det er et nyttårsforsett daa...

4.Smile, vær, snill og glad mot alle som er rundt meg. Er litt vanskelig når man er sur daa...

Det var noen nyttårsforsetter... de to første er et must !! ... den siste var noe jeg bare slang på i farta, men det er viktig det også....

 

Vet ikke helt hva som skjer idag , men finner alltids på noe. Men akkurat nå sitter jeg bare i senga og skriver :-D

Shallabais  ;*

Kommer nok et innlegg etterpå også <3

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · September 2010 · August 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits