Hei søte folk !

Siden jeg når er på den "nye" pc'en tenkte jeg å legge ut et par bilder fra da jeg å Susanne var i Thailand !

Følg med:


jah det var denne frukten jeg snakket om da... Kjempe god altså ! <3

 


Fin utsikt eller hva ?! Helt blått hav og greier <3

 


mmm. starbucks <3

 

 

 


Se såå lykkelig jeg er ! haha lol

 


Susanne <3Vi er kule ass  !

 


bassenget <3

 litt mer basseng !

 

Kule meg som bader da vell "!

 


<3

 Så hopper vi ! <3

 

Dette var noen av veldig mange bilder av Thailand , men orker ikke å legge ut flere, men dere for kose dere med disse <3

Shallabais <3 
Hei søte mennesker !

Som dere sikkert har lagt merke til,( hvis det i det hele tatt har vært noen her) har dere sikkert lagt merke til at jeg ikke har blogget på en veeeeldig god stund... Det er faktisk litt forskjellig grunder til dette. Den ene er det at jeg har følt meg skikkelig dårlig i det siste, helt siden jeg staret på nytt igjen på dette halvåret her har jeg ikke følt meg bra i det hele tatt. Og jeg orker ikke å blogge. ( Siden denne bloggen handler også om ME, kan jeg skrivi litt i et eget innlegg... kanskje).

Den andre grunden til at jeg heller ikke har blogget er fordi jeg har vært i Thailand i to uker med Susanne ! <3 Reiste den 11. februar og var tilbake i slutten av den mnd.. Savner Thailand sykt myye ! Det var så deilig og varmt hele tiden og vi bada masse, og spiste masse deilig frukt... Haha (frukt, artig informasjon). Men frukten var skikkelig god der altså ! Jeg skal tilbake igjen en heller annen gang, trodde jeg kom til å se masse slanger og edderkopper overalt, men så faktisk ingenting. Det eneste vi fryktet om kveldene var de ekle STORE froskene som vandret rundt omkring på hotellet ;s Så den turen var virkelig en opptur for meg, kunne slappe av uten å tenke på skole, og fikk energien opp litte granne :)

Ånei tenkte å legge ut bilder , men kom på at jeg er på feil pc. Dere skjønner at i høst slokna pc'en min ( jeg trodde at den "døde".) Og det gikk ikke ann å lade den. Så kjøpte meg en splitter ny pc, og har hatt den siden september ellernoe. Men helt sånn ut av det blå, fant jeg ut at jeg ville prøve den nye laderen til den nye pc'en i den som jeg trodde "døde". Men skulle jeg ikke se at den funka da gitt ! Ingenting galt med den i det hele tatt, problemet med at den ikke ville lade med den andre laderen var at det var feil lader !

Haha dumme meg altså ! Men plutselig så fant jeg ut at nå har jeg visst to pc'er ! woohooo <3

Ble litt langt dette innlegget er nå....

Shallabais <3Dette var et heeelt random bilde, jeg fant ut at jeg ville legge ut. Dette ble tatt i 2009 tror jeg. Og som dere ser ble jeg og Liv besevenner ! <3 (fant ingen andre bilder , bare derfor jeg la det ut ) Men seriøst er jeg ikke litt tøff da :D <3

 
Endelig Fredag daa !

Ikke noe spesiell følelse for meg i grunden , har jo hatt fredager i 4 dager nå. Har bare sitti hjemme å sløva spist og sett på film. Har ikke hatt nok energi til å gå på skolen, er helt tragisk, har lovt meg selv at jeg ikke skulle ha noe særlig fravær og nå har jeg plutselig fått 5 den siste uka !

Men man kan jo ikke spå fremtiden akkurat, det kan iallefall ikke jeg....

Men nå er det iallefall Fredag, så nå skal jeg buke helgen på å bli frisk og kanskje møte noen hvis jeg orker. Så er det jo Taco idag, elsker Taco <3 EHEHE tenker vist bare på mat i dag jeg :D

I det siste har jeg også sett noen av Twilight filmene, er ikke noe  annet å finne på daaa.. Så har skikkelig dilla, i tillegg til at jeg leser bøkene også ;o oooh jeg leser bok !

Okei dette var et skikkelig tragisk innlegg, men jeg kjeder meg og har ikke blogget på en stund nå, skal bli bedre blogging når jeg blir frisk igjen, og da har jeg sikkert mer å blogge om også :)

Men hade så lenge !

Shallabais ;*

 

 
Hellu !

Hadde ingen bedre overskrift, men idag og i går var jeg hjemme fra skolen. Ble syk jeg. Så ble hjemme for å spare opp energien, istedenfor å presse seg når man egentlig er dårlig å så blir man borte i flere uker fordi man presser seg. (Eehee nå ble det mye"presse" seg her.)

Så jeg har bare vært hjemme, og vært litt hos legen og tatt blodprøver og ting og tang. Har ikke skjedd så mye. Bortsett fra at verdens beste venn Susanne kom på besøk i dag, for å holde meg med selskap ! Hun var her ikke så lenge, men det var godt å se noen igjen. Tror hun også kommer en tur etterpå.

Skal snart starte med lekser å tenker jeg, sånn at jeg ikke henger så langt tilbake denne uka. Og etter det skal jeg se på film "10 things i hate about you". Digger den filmen, den er så koselig.

Nå har jeg klart å planlegge hele kvelden jeg gitt "! Det var no nytt. (ahah det rimte :D)

Har egentlig ikke så mye å skrive om nå..

Så jeg sier bare som vanlig Shallabais ;*

 


Fra google !

 

Q -har dere sett filmen, hva syns dere om den ? <3

 
Som dere ser på overskriften er det noe negativt jeg kommer med.. Det gjelder jo bare meg, og er sikkert veldig uinteressant å høre for dere. Men bloggen min handler også en del å fortelle om sykdommen min ME som jeg har nevnt litt om tidligere. Jeg hadde begynt på noen piller som kunne gjøre meg frisk ganske fort. Men i dag har jeg blitt syk igjen , har fått " me perioden". Høres skikkelig rart ut men jeg får sånne tilbakefall av sykdommen innimellom. Er sliten omtrent hele tiden men når jeg kommer til denne perioden er jeg helt utslitt orker nesten ikke gå og trøtt og utrolig sliten hele tiden. Det er kjipt , men jeg veit at hvis jeg tar det ordentlig med ro vil det være borte etter ett par dager. Før så hadde jeg det i flere uker og i strekk, så det er en forbedring nå i tanke på at det bare er i noen få dager :) så nå ligger jeg i senga å håper på at jeg klarer morgendagen.
Så vi snakkes shallabais ;*
Hei <3

Dette innlegget jeg skriver nå hører egentlig til gårstagens, men siden jeg ikke kunne blogge i går tar jeg heller innlegget i dag !

Igår var jeg på Stovner med Mamma, Pappa og broren min, vi dro dit siden jeg trengte en ny veske. Ikke sånn skoleveske men veske sånn jeg kan bruke når jeg skal  reise eller skal til by'n. Men alikevel fant en skikkelig kul veske som jeg syns er utrolig fin da, elsker den!

 

 

 ehhe seer skikkelig happy ut der ellerhva ??

Men men jeg er skikkelig happy så står det på den " Live & Love" skikkelig søtt.

Er glad siden jeg har aldri vært noen veske freak ellerno Har ikke hatt noen ordentlige vesker som er skikkelig fine. Jeg veit om folk som har utrolig mange vesker/ bager og bruker den eller den annen hver dag... Jeg dømmer ingen. Men for meg selv som er verdens største rotehue så er en veske perfekt ! En veske som man klarer og holde i orden og veit hvor den er.

 

Og nå til dagens !

Nå sitter jeg på rommet, drikker smoothie, er skikkelig sunn nå jeg vettdere. Er akkurat ferdig med å rydde rommet,,, rydde og rydde. Men det ser iallefall ut som et rom nå da :D
Etterpå skal vi til mormor og spise middag, vi pleier noen ganger å dra til henne på søndager for å spise middag. Det er skikkelig kos !

 

r

Rommet som jeg "rydda" Smoothie <3

Men stikker, får fikse meg før vi  drar !

Shallabais ;*
Heyoo !

Kom nesten akkurat hjem, eller kom hjem for en liten stund siden faktisk. Twilight filmen var jo drit bra ! Sikkelig drama på slutten ogsånt... skal ikke røpe noe i tilfelle noen av dere som leser ikke har sett den enda. Men jeg regner vel med at alle har sett den kan jeg tenke meg. Filmen er jo såpass populær ! Kan nesten ikke vente til Del 2 kommer på kino, skal prøve å få med premiæren på filmen da ;D

Men noe som var så utrolig flaut på kinoen var at jeg hoster så utrolig mye, har blitt skikkelig forskjøla. Så måtte jeg selvfølgelig på hosteanfall også ! Og salen var ikke så stor heller, så alle fikk med seg at jeg hostet og harket. Syns sånt er så utrolig flaut...

Etter filmen gikk vi på Friday's å spiste good hamburger og pommess frites. Den er seriøst best på Friday's elsker den. (Bra jeg spiser der så sjeldent da !)

Men akkurat sitter jeg bare i senga å slapper av med pc'en og brus... jeg er skikkelig sunn ;o

Tror det egentlig ikke blir å seint på meg i kveld, men det sier jeg vel alltid til meg selv... så ender det med at jeg blir oppe til langt på natt. Men sånn er det bare..

 


gadd ikke ta bilde med speilrefleksen, så tok bare fra webcamera !

Leonardo Dicaprio <3 Fant det supersøte bildet av han istad. Tror han bare var 15 år det ellerno. Jeg aner ikke hvorfor men jeg bare elsker han ! Han er så kjekk og ikke minst en utrolig bra skuespiller. Skulle gjort så mye for å kunne møtt han altså !

Men bare seeee ! han er jo heeelt perfekt <3

 

 
Hei <3

Idag slutta jeg halv 12 siden etter midtimen har vi gym de to siste timene, men jeg gymmer jo ikke så er det heller ingen vits at jeg ser på. Så jeg dro hjem og bare slappet av og trente litt med rokkeringen. Etter det gikk jeg i dusjen, så er jeg akkurat ferdig med å fikse meg.

Skal nemlig til Oslo for å se Twilight den siste, har ikke fått sett den enda ! Men nå skal jeg endelig  se den. Skal dit med My mommy, Trym og Hege. Så det blir kos.

Nå sitter jeg egentlig bare her å ikke gjør en dritt. Er ferdig med alt, og bussen går ikke før kvart på 3. Menmen... drar halv så bare rusler jeg ned til bussholdeplassen :-D

Har egentlig ikke så mye mer å si nå, så vi blogges ! <3

 Twilight <3

Shallabais ;*
Ja som dere ser hadde jeg en meningsfull overskrift. Men det er en ting jeg virkelig sliter med... Syns det er sykt vanskelig å skrive en passende overskrift til hvert av innleggene mine
...
Jaja men nok om det. I dag hadde vi musikk de to siste timene og vi har blitt delt inn i forskjellige grupper, så skal allesammen lære å spille på et instrument. Så skal vi lære oss teksten til forskjellige sanger og spille dem. Og jeg skal nemlig spille på trommer og sånt !! Men jeg kan jo ingenting så må lære meg det først da ...

Men akkurat nå er jeg hos Susanne, gjør ikke noe særlig som vanlig, og hun skal lese ferdig en bok med 200 sider til i morgen. Så jeg sitter bare å hører på at hun snakker med den nordleding dialekten hennes mens hun egentlig skal lese på nynorsk...

Dette var egentlig et ganske tragisk innlegg , men fant ut at det ikke gjorde noe siden jeg ikke har noe annet å gjøre..
Men snakkes shallabais <3

Susanne er fotogen ;o så måtte jeg jo ta med boka til susanne da :)
Beklager dårlige bilder, men jeg mobilblogger jeg !
Heisann !

Idag var det første skoledag ;o og det gikk heldigvis braa, bedre en forventet. Og noe som gjorde dagen lettere var at vi bare hadde 3 timer idag. Siden vi hadde avspasering de to siste timene.

Så da kom jeg jo hjem i 12 tiden da. Og siden det plutselig er det siste halvåret på ungdomskolen skal jeg bli flinkere til lekser og forbedre meg myye mer <3

Men nå som dere ser på overskriften står det nemlig "Frustrerte fruer". Tror det er sesongstart på det igjen. Jeg er skikkelig gira på den serien, utrolig morsom og alt mulig. Da det ikke gikk mer på tv2 så jeg på alle reprisene på BLISS og tok opp alt sammen ! ;o Det kaller jeg for å ha mye liv det...

Men jaja stikker nå, starter hvert øyeblikk <3

Shallabais ;*

 


Jaja...

Bra oversrift eller hva ?

Men det sier seg selv hva jeg har tenkt til nå da.. Jeg skal være flink å legge meg rett etter dette innlegget er ferdig skrevet. Men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å drøye den veeeldig.

For sånn ca en halvtime sia kom jeg hjem fra Susanne, har vært der omtrent i hele kveld egentlig. Vi gjorde heller ikke så mye, bare satt å spilte på Iphonen. Det var egentlig det vi gjorde... Så det har vært en digg dag.

Men nå har jeg tenkt til å ta kvelden her... trenger det for å klare morgendagen.

Men natta allesammen <3

shallabais ;*

 

 
Hei !

Nå sitter jeg bare på rommet å slapper av. Idag tror jeg det ikke skjer så mye egentlig. Men er deilig når det ikke skjer en dritt heller.

Men noe som ikke er positivt i det hele tatt er at i morgen er det skole igjen. Etter en kjempe lang deilig ferie er det på'n igjen.

 Men det er jo litt godt å komme i rute igjen, få tilbake døgnrytmen å begynne å spise sunt igjen!

Men har alltid hatet de siste dagene før skolen starter igjen etter ferien, kjenner bare at jeg mister humøret , av å bare tenke over at det er skole i morgen !!

Jaja .. får bare tenke det positive i det.. Mindre mnd til sommerferie.

Men nå skal jeg ikke sutre mer, gjør bare en liten dritt ting verre det nemlig !

Men nå stikker jeg i dusjen !

Så snakkes senere <3

Shallabais ;*

 


slang til et bilde av meg og Susanne <3
Hei <3 som dere ser har jeg fått ett nytt design:)
Følte vell egentlig for noe nytt , og min reddende engel Helene hjalp meg ( udb.blogg.no)
Men jeg er ikke 100% ferdig heller da som dere ser ... Jeg har ingen header , vet nå ikke hvordan jeg fikser det heller egentlig.. Men finner det nok ut etterhvert da.
Men nå sitter jeg bare å slapper av på sofaen å ser "hånden som rører vuggen" eller noe.
Men nå skal jeg se ferdig filmen sånn at det blir natta på meg snart !

Men jeg kan også vise ett før og etter bilde av håret mitt :-)

Shallabais folks og sov godt <3

Helene min hjelpende hånd <3

Bilde før jeg farget håret <3

Etter jeg farget håret <3 det er sånn mørk sjokolade brun
Hei !

Jeg rakk ikke å blogge igår/fjor egentlig så innlegget kommer 1 år forsinket !!

Menmen ... nå er vi i et helt nytt år , nytt år nye muligheter sier bare jeg. Og det kommer jeg til å bruke også :) Igår feira jeg nyttårsaften med Marie og familie. Det var kos, jeg og Marie satt mesteparten av tiden på rommet mitt og tok masse bilder da ...

Så klokka 12 gikk vi ut å fyrte opp rakketter for å bringe det nye året inn ! Prøvde også å ta bilder av rakkettene men mislyktes...

Men iallefall her er noen bidler som ble tatt igår ;

Marie <3

 Meg <3

 kjolen min <3

Farget håret som dere ser ! skal ta sånn før og etter bildet etterpå :-)

 ahah helt normal jeg er ! <3

 NORMAAL <3

 

 

Så er det sånn at man har sånn nyttårsforsett til det nye året , og her er noen av mine:

1. Begynne å trene sånn smått,,, sånn at jeg unngår å bli dårlig så klart

2.Bare spise godteri på lørdager, det er jo egentlig en selvfølge da......

3. Starte nytt på alt og tenke positivt, hvis det er et nyttårsforsett daa...

4.Smile, vær, snill og glad mot alle som er rundt meg. Er litt vanskelig når man er sur daa...

Det var noen nyttårsforsetter... de to første er et must !! ... den siste var noe jeg bare slang på i farta, men det er viktig det også....

 

Vet ikke helt hva som skjer idag , men finner alltids på noe. Men akkurat nå sitter jeg bare i senga og skriver :-D

Shallabais  ;*

Kommer nok et innlegg etterpå også <3

 

 


Hei <3

I ferien har jeg vært på hytta fra lillejulaften til 2. juledag. Så har egentlig vært hjemme en stund nå.Men har ikke orket å blogge noe særlig i det siste, får ikke motivasjonen ordentlig opp for å si det sånn...

Hittill har jeg hatt en fantastisk jul og bare kost meg med venner og familie. (På neste innlegg legger jeg ut noen bilder av julegaver jeg har fått !)

Dagen idag har bestått av at jeg har vært med Susanne -http://bdsp.blogg.no/ . Så har jeg vært barnevakt for broren min siden mamma og pappa har vært borte.

Var kjempe kos vi bare slappet av med pizza , godteri og Harry Potter :D

 pizza <3

 ahah se på det fjese'a !

 ingen jul uten julebrus ! <3

 

Men nå sitter jeg bare å slapper av i stua , tror vi ser på Die hard 4 eller noe i den duren , men  føler ikke noe særlig med egentlig...

Tror jeg snart går i senga også, er så  kjempe trøtt . Har blitt sykt lange netter i det siste for å si det sånn...

Shallabais <3

Blir nok et innlegg i morgen også, da er det jo nemlig nyttårsaften <3

Og forresten eg har næmleeg farga håret mitt, så skal legge det ut i morgen :D
Hei <3

Nå er det lillejulaften. Og om bare noen få timer reiser vi til Rendalen. Vet ikke helt hvor det er, men det jeg vet er at det er MANGE timer å kjøre -.-

Men heldigvis skal jeg ha men min kjære pc, sånn at jeg kan se på film <3 Men internett det blir det nok ikke av siden det er ikke det der oppe.

Men jeg ønsker allesammen en riktig god jul og dere må kose dere kjempe masse, og spise masse godsaker hele tiden

Hadebraaa nå resar jeg snart !

 


fra juleballet .

Ida , Susanne og meg <3

 
helt normale !!!!

Men ha en fantastisk jul allesammen

shallabais <3


Et bilde av der jeg bor :


ikke koselig når det ikke er snø ute, men det er huset mitt daa <3

 

 
Hei !

Endelig etter en lang ventetid så var det juleferie. Som jeg har ventet ! Har telt ned , og det er så herlig å tenke på at bare om 4 dager så er det julaften <3

Dagen så langt har bare vært digg, Vi starte 08.30 i dag, så var vi litt i klasserommet å snakka, så gikk vi til sambruksalen for å synge julesanger. Og for å høre rektors tale... Etter det gikk vi tilbake å spiste julelunsj og helt til slutt hadde vi en quiz og gruppa mi vant johhoo <3

Vi slutta jo 11.15 så etter det har jeg bare slappet av, dusja og trent littegranne med sånn rokkering. Har også vært sunn og spist et grønt eple:


elsker skikkelig sure epler !

Snart så får jeg besøk av Susanne og Ida, vet ikke helt hva vi skal gjøre men noe finner vi iallefall på da ! <3

Dere må allesammen ha en kjempe herlig juleferie og kose dere masse ! <3

(ps: den 30 dagers greia har jeg bare glemt , men kommer i neste innlegg, som jeg legger ut etter denne !)

Shallabais så lege ;*

 
Fant ikke på noen bedre overskrift. Men atm skal jeg til å legge meg. Er syk igjen skjønner dere. En av grunnene til at jeg heller ikke har blogget på en liten stund. Og må virkelig få lagt meg , har sykt mygrene nå. Det er helt grusomt kjennes ut som hele hodet mitt er på vei til å eksplodere vært øyeblikk ! Men håper det ikke blir verre for da har jeg en vane til å kaste opp... Spennende / ekkel informasjon. Men lev med det ! Det er en del av menneskekroppen våres å kaste opp innimellom.
Men til noe helt annet;
SISTE NYTT ! Eg har fått meg ein slik ein iPhone eg vettdere ! Yeeeey fikk det i går det var julegave fra mamma og pappa på forskudd , åååå som jeg lengtet etter en iPhone . Nå kan jeg endelig laste ned musikk også jeg er så happy <3
Men nå må jeg stikke, skulle rett i seng men siden jeg har mygrene må jeg alltid vente til den roer seg ned, for jeg kan ikke ligge mens jeg har det for da blir det bare verre!

Shallabais folks og sov godt og ha gode drømmer <33

Masse krøller jooo
Ja som dere ser på overskriften så står det nemlig sol, noe som betyr at nå er jeg og helene å tar sol. Eller helene tar sol nå så tar jeg etterpå <3 siden det er juleball i morgen , gleder meg noe sykt men for å dra på juleball må man jo være brun. Eller jeg syns det er litt fint da. I tanke på hvordan kjolen min er da . Skal ta bilde av det i morgen så får dere se <3
Men Shallabais skal snart da sol <3

Meg uten sminke ;o og helene . Så tok jeg med lommeboka mi <3
Ja nå sitter jeg og susanne på McDonald's, siden susanne var skikkelig sulten ! Etterpå skal vi på strømmen å ta sol og så på elkjøp å kjøpe julegaver. Det blir kooos <3
Shallabais folkens
Ja spennende overskrift.. Men her og nå sitter jeg på rommet mitt , og har kommet hjem fra Susanne.

Idag var det nynorsktentamen noe som gikk overaskende bra.. litt skummelt at det gikk så bra men da er jeg bare flink da vell. Vi hadde 5 timer på oss og startet halv 9. Så var jeg egentlig ferdig med hele skiten kvart over 9. Men fant ut at jeg ikke gadd å dra så jeg satt heller å spilte kabal en stund, skikkelig morsomt egentlig. Men jeg tror det egentlig gikk ganske bra, og retta skikkelig nøye.

Da venter jeg bare på at 6'eren skal komme da vettu ! :D

Snart er det også juleball gleder meg noe sykt, så jeg skal vise et lite glimt av ballskoene mine siden det glemte jeg på lørdag.

Har egentlig ikke så mye å skrive om nå så jeg bare legger ut de skoene jeg da:

 

Foran

 


fra siden

Ganske enkle sko, men de syns nesten ikke under kjolen så det er ikke noe vist å kjøpe "glassko" til nesten 1000kr når de ikke syns engang. Men jeg liker dem <3

 Hihi fant et skikkelig gammelt header fra bloggen, tror det er fra 2009 ellernoe. Viste ikke at jeg hadde det enda... !

Men nå stikker jeg, Skal spare opp litt energi til morgendagen.Skal nemlig på elkjøp etter skolen sammen med Susanne også skal vi ta soool i morgen og da trenger jeg å være utvilt siden det også er skoleball på torsdag,

Så vi snakkes shallabais <3

Hei igjen <3

Nå kommer dag 4 som betyr at jeg skal skrive:

" 5 ting som jeg elsket da jeg var yngre"

 

1.Jeg elsket å bli kilt på ryggen

2. Jeg hadde og har fortsatt en kosebamse som heter Nokke. Jeg elsket han når jeg var liten og gjør det fortsatt

3.Jeg elsket raspa gulerøtter

4, Jeg elsket teletubbies

5.Jeg elsket barbie, myscene og bratz. Har sykt mange på loftet

 

5 ting jeg elsket fra jeg var liten. Yeye dett var dett. Nå ser jeg på "Nissene over skog og hei" skikkelig morsomt. Har også spist sykt mye kake og is nå, så nå er jeg kvalm. Dette var en spennende informasjon... men men 

Shallabais da peeooplee <3

 
Hei <3

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stovner med mamma, vi har shoppa litt julegaver og ting til juleballet ! Men nå har jeg sykt vondt i beina altsåå. Har vandra rundt siden 11 ellernoe, men fikk i allefall noe ut av det.

Akkurat sitter jeg bare på sofaen og slapper av, siden tante, onkel og fetteren min kommer etterpå. Det blir kos da, har ikke sett dem siden komfirmasjonen min.

Har egentlig ikke så veldig mye å blogge mer om nå, men kan legge ut noen bilder av hva jeg har kjøpt i dag :

 


Er den ikke fin ? kjøpte den på glitter for 179 kr tror jeg :)

 


så denne veska, også fra glitter husker ikke helt hva den kosta

 


en liten sniktitt av ballkjolen min <3

 


sånn gikk jeg da jeg vandra rundt på Stovner,

eheheh spennende informasjon.... igjen

Men vi snakkes senere shallabais ;*
 
Hei <3

Idag er det dag 3 ,som betyr at jeg skal skrive om :

10 ting jeg vil gjøre før jeg dør

HERE WE GOO :

1. En gang i livet skal jeg møte Leonardo Dicaprio

2. Jeg skal en gang si til Leonardo " I love you so much, can I kiss you ?"

3. Dra gjennom hele jorden

4. Være med i en stor film, kanskje en med Leonardo Dicaprio. Så skal filmen bli kjempe kjent !

5. Jeg skal engang i livet dykke ned til Titanic

6. Skal få brev fra kongen da jeg blir 100

7. Flytte til Italia eller Hellas eller kanskje Frankrike ( der er det mange kjekke gutter)

8. Jeg skal hoppe i fallskjerm

9. Skal bli kjendis og møte mange kjendiser

10. Skal bli verdens mest kjente Advokat eller skuespiller <3

Såååå det er 10 ting jeg ønsker før jeg dør. Og somsagt det er skikkelig vanskelig å skirve hva man skal gjøre før man dør når man først må tenke på det !

Men disse tingene har jeg veldig lyst til. Som dere sikkert la merke til ELSKER jeg Leonardo DiCaprio han er så herlig å så kjekk. Elsker han og ista så jeg å Susanne på Romeo og Juliet med den nydelige kjekkasen min. Men han døde ! :( Men heldigvis så lever han i virkeligheten da ! Og det er betryggende. Men jeg skal seriøst møte han helt klart.¨

Shallabais folkens <3 er hos Susanne og pc'en hennes er skikkelig dårlig så jeg gidder ikke å blogge mer på den !

 


Leonardo DiCaprio. Er ikke han nydelig eller ?

Jeg skal så gifte meg med han <3
Hei igjen <3

Endelig er det desember. Egentlig så liker jeg ikke vinteren, men jeg elsker julen. Da man først har kommet i Desember og når stjerner og lys og ikke minst kalenderne blir hengt opp da er alt bare herlig. Og nå har jo Jul i Blåfjell også kommet, og jeg elsker den serien det er skikkelig koselig å se på. Tror jeg aldri har gått glipp av en sånn tv julekalender noen gang !

Jeg er fortsatt sånn lite barn når det gjelder jula, jeg teller ned dager til julaften, gleder meg så sykt til å åpne opp pakkekalenderen, og hvis jeg går glipp av ting på tv'en blir jeg skikkelig lei meg.

Men det eneste som mangler nå er snøen. Det er ingen jul uten snø, og nå er det bare jørmete og vått ute. Og den dumme Berit som vandrer utendørs ødlegger jo alt. Fikk forresten ikke sovet i natt pgr. av henne eller den vinden da. Det bråkte så fælt og var sikker på at et tre skulle rase ned over huset vårt jo!

Men samma det, får bare krysse fingra på at snøen kommer snart. Og spør du meg så er jeg egentlig i en sånn skikkelig julemodus. Og det er bare 23 dager til julaften <3

 sånn skulle det ha vært utenfor soveromsvinduet mitt nå !

 HAHA julenissen !

p.s alle bør være snille i år

(this man watching you all  the time) aahahh taper jeg er .

Men samma det, nå stikker jeg går å legger meg snart, men først må jeg skifte på senga ... yeeey

Shallabais folkens ;*
 Noen av mine yndligsanger fortiden:

Eeeh jeg veit egentlig ikke helt. Er ikke en sånn person sånn får dilla på de nyeste sangene, holder heller fast på sanger jeg har hørt flere ganger før og blir godt humør av. Så er litt usikker men er kommer noen da:

Danza Kuduro - den er hønngammal , men seriøst elsker den! Minner meg om Thailand siden jeg skal dit snart!<3

Møkkamann- den er drit kul, dere som ikke har hørt på den før bør virkelig høre på den !

All my people on the floor- vet ikke om den er gammel eller ikke men digger den !

Skrillex -cinema og kill everobody- digger de sangene

Criminal- Britney Spears

Got 2 luv u - Alexis Jordan og Sean Paul

Vicoria - Maria Mena den er kjempe fin

Detter var noen sanger , kan ikke si det er mine yndlinsanger men det er sanger jeg syns er greit , og liker å høre på. Er nok fler men kommer ikke på noen flere. Er skikkelig vanskelig når man først må tenke på det ;o

-men jeg blogger senere så shallabais i mellomtiden ;*

 
Fortelle 15 ting om meg selv 

HERE WE GOOO:

1.Hele navnet mitt er Elise Haug Olsen

2. Jeg har en mamma og en pappa + to småttis brødre

3. Jeg er venstre hendt og alltid har jeg vært det. Har ingen sjans til å skrive med høyre

4. Egentlig så har jeg grønne øyne med litt brunt inni. Men det ser alltid ut som på bilder at jeg brune.

5. Jeg har ikke hatt min naturlige hårfarge siden 2009. (Den er egentlig mocca brun ellerno tror jeg;p )

6. Jeg har gått på tre skoler. (Stathelle , Åsenhagen og Tæruddalen)

7 Jeg har flyttet 5 ganger før.

8. Jeg er opprinnelig fra Oslo, men da jeg var 4 flyttet jeg til Telemark/ Bamble, og flyttet derfra da jeg var 9. Også flyttet jeg til Skedsmo og har bodd der siden da.

9. Jeg er kvart fra Nord-Norge og kvart fra Hedemark

10. Jeg har matte dysleksi (tror jeg) spennende informasjon hahah

11. Jeg har gått på turn. dansing, svømming, ridning, kor og judooo (men er sykemelt fra det nå )

12. I fjord kjørte jeg om familien gjennom hele Europa på 3 dager

13. Jeg har vært i Hellas, Kypros, Tunis, Spania, Frankrike, Tyskland, Danmark, Sverige, Østerrike, Italia og Sveits og til neste år skal jeg være med Susanne til Thailand.

14. Jeg elsker sommer, kunne ikke klart meg uten den. Skulle ønske jeg hadde sommerhus i Hellas eller Italiaa <3

15. Jeg har cøliaki 

16. Jeg elsker vennene mine kunne ikke klart meg uten den æærlig !

 

 

 

 

Og et bilde da :

 Okei det var litt informasjon om meg fant ut at jeg måtte ta med den 16'ende var vel egentlig en selvfølge da. Det var litt vanskelig å tenke gjennom alt men fikk lirka ut noe da ;* 

Men nå stikker jeg, tror jeg har klart å få bihullbetennelse ellernoe i den duren. Har sykt vondt i tenna og hoven i annsiktet... Uheldige meg

Shallabais folkens :*

 

 
Hei<3

Nå har jeg tenkt til å ta en sånn 30 dagers utfrordring, og det blir vell artig tenkjer eg !

Okei men jeg ramser opp alle de 30 tinga her og nå :

 

Dag 1: Fortelle 15 ting om meg selv og et bilde

Dag 2: Noen av mine yndlingssanger fortiden

Dag 3:10 ting jeg vil gjøre før jeg dør

Dag 4: 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

Dag 5: Et bilde av der jeg bor

Dag 6:10 ting jeg setter stor pris på

Dag 7: Tingene som bor oppi sminkeveska mi

Dag 8: Et bilde av den siste tingen jeg kjøpte

Dag 9: Beskrive mitt drømmebryllup

Dag 10: En bok som har betydd mye for meg opp igjennom åra

Dag 11: Blogger jeg liker og syns er fine

Dag 12: Et bilde at mobben min

Dag 13: 10 ting jeg ikke kan leve uten

Dag 14: Favoritt filmen min

Dag 15: Min ønskeliste til jul

Dag 16: Et bilde av lommeboken og det som alltid er oppi

Dag 17: Hvis det fineste bildet av besteveninnen din

Dag 18: Et TV program jeg digger

Dag 19: En bildeserie av hvordan det ser ut i huset mitt

Dag 20: En kjendis jeg liker og hvorfor

Dag 21: Et bilde av kjæledyret mitt

Dag 22: Et bildet av mitt favoritt plagg

Dag 23: Utsikten fra huset mitt

Dag 24: Vise noen av smykkene mine

Dag 25: Et bilde av meg som liten

Dag 26: Bakrunds bilde på mobilen og pc'en

Dag 27: Bilde av mine favoritt parfymer

Dag 28: Oversikt over hva jeg har i vesken

Dag 29: Et bilde av håndskriften min

Dag 30:  Et bilde av meg som har blitt tatt denne dagen og noe fint som har skjedd i løpet av de siste 30 dagene

 

Okei dette tok meg faktisk 4 timer sånn ca å lage startet i 5 tiden og sluttet nå. HAHA treige meg :) 
Hei<3

Akkurat nå har jeg tatt en liten pause fra øvingen på matte... Vi har nemlig mattetentamen i morgen og jeg gruer meg som en hund! Jeg kan nesten ingenting.

Syns også matte er dritvanskekelig, og får skikkelig dårlig  karakterer i det så det gjør heller ikke motivasjonen min bedre heller.

Men jeg får bare kryssa fingra på at jeg får en noget lundet grei karakter i morgen da.

Men til noe helt annet siden jeg er en blogger som ikke er så kreativ tenke jeg å kanskje ha sånn 30 dagers greie eller hva det nå er. Sånn at jeg kan skrive noe innteresant i allefall. Skal prøve å gjøre det i morgen jeg.

OKEI men nå må jeg stikke å øve på den dritt prøve som jeg kommer til å få skikkelig dårlig i!

 l

Også en tommel opp for matte da vell .. ehehe

 

Snakkes folkens ;*


Hei<3

Har hatt en ganske god stund med pause nå, og jeg har vell stortsett det hele tiden?

Men jeg er vel ikke det mest ivrigste bloggmennesket, men jeg syns det er greit å blogge når man faktisk har noe å blogge om. For jeg syns det ikke er noe spennende å skrive om hva du har spist til middag eller hviket fag du hadde på skolen den og den dagen.

Så jeg skal bare blogge når jeg har noe å blogge om, og når jeg faktisk orker å blogge. I tanke på sykdommen min er det å være på skolen det meste i laget for meg. Jeg føler meg frisk på skolen, men da jeg kommer hjem er jeg bare sliten og orker ikke en dritt. Og det er utrolig frustrerende. Så stort sett når jeg kommer hjem fra skolen ligger jeg somregel bare på sofaen og er helt DØD. Jeg orker ikke engang lekser.

Og jeg er også en person som er veldig avhengig av venner, og hvis jeg skulle bestemme ville jeg ha brukt all energien min på dem. Men jeg må prioritere de andre tingene også.

Jeg skulle gjerne ha skrivet mye mer, men jeg trenger pauser og det er ikke alltid man har ting å skrive om.   

Men jeg kan jo nevne litt ting som har skjedd i det siste da:

Var hjemme fra skolen de fleste dagene av forrige uke for å forbrede tentamens dagene MASSE tentamer fremover-.- Så på fredag dro jeg en tur ut med Susanne og Ida,vi bare koste oss og hadde det gøy. Det var veldig deilig å bare komme seg ut litt.

På lørdag satt jeg egentlig for det meste inne, eller var barnevakt et par timer for lillebroren min. Så senere på kvelden gikk jeg ut med Ida da også, det var kos :)

Og på søndag ble jeg syk.. Ikke ME syk men helt vanlig vintersyk (forskjøelse, tett i nesa, og vondt i øra) Men det roet seg heldigvis ned å var på skolen i dag, kjempe deilig og komme tilbake igjen :)

 

Og dette var en veldig, veldig kort oppsumering fra de siste dagene. Men hadde blitt enda mer skriving hvis jeg hadde skrivd mer en dette...Syntes dette bildet var skikkelig fint, så måtte ta det med :)


HAHA

Nydelig bilde ellerhva ?? ;*
Og på det øverste bildet kan det hende dere legger merke til skjoller... isåfall ikke legg merke til dem. Det kalles nemelig får skjølvbrauning, og eg hadde det littegranne morosamt med den...

Men vi snakkes folkens shallabais <3

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · September 2010 · August 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits