I'm back !

Hei søte mennesker !

Som dere sikkert har lagt merke til,( hvis det i det hele tatt har vært noen her) har dere sikkert lagt merke til at jeg ikke har blogget på en veeeeldig god stund... Det er faktisk litt forskjellig grunder til dette. Den ene er det at jeg har følt meg skikkelig dårlig i det siste, helt siden jeg staret på nytt igjen på dette halvåret her har jeg ikke følt meg bra i det hele tatt. Og jeg orker ikke å blogge. ( Siden denne bloggen handler også om ME, kan jeg skrivi litt i et eget innlegg... kanskje).

Den andre grunden til at jeg heller ikke har blogget er fordi jeg har vært i Thailand i to uker med Susanne ! <3 Reiste den 11. februar og var tilbake i slutten av den mnd.. Savner Thailand sykt myye ! Det var så deilig og varmt hele tiden og vi bada masse, og spiste masse deilig frukt... Haha (frukt, artig informasjon). Men frukten var skikkelig god der altså ! Jeg skal tilbake igjen en heller annen gang, trodde jeg kom til å se masse slanger og edderkopper overalt, men så faktisk ingenting. Det eneste vi fryktet om kveldene var de ekle STORE froskene som vandret rundt omkring på hotellet ;s Så den turen var virkelig en opptur for meg, kunne slappe av uten å tenke på skole, og fikk energien opp litte granne :)

Ånei tenkte å legge ut bilder , men kom på at jeg er på feil pc. Dere skjønner at i høst slokna pc'en min ( jeg trodde at den "døde".) Og det gikk ikke ann å lade den. Så kjøpte meg en splitter ny pc, og har hatt den siden september ellernoe. Men helt sånn ut av det blå, fant jeg ut at jeg ville prøve den nye laderen til den nye pc'en i den som jeg trodde "døde". Men skulle jeg ikke se at den funka da gitt ! Ingenting galt med den i det hele tatt, problemet med at den ikke ville lade med den andre laderen var at det var feil lader !

Haha dumme meg altså ! Men plutselig så fant jeg ut at nå har jeg visst to pc'er ! woohooo <3

Ble litt langt dette innlegget er nå....

Shallabais <3Dette var et heeelt random bilde, jeg fant ut at jeg ville legge ut. Dette ble tatt i 2009 tror jeg. Og som dere ser ble jeg og Liv besevenner ! <3 (fant ingen andre bilder , bare derfor jeg la det ut ) Men seriøst er jeg ikke litt tøff da :D <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits