FRIDAY

Endelig Fredag daa !

Ikke noe spesiell følelse for meg i grunden , har jo hatt fredager i 4 dager nå. Har bare sitti hjemme å sløva spist og sett på film. Har ikke hatt nok energi til å gå på skolen, er helt tragisk, har lovt meg selv at jeg ikke skulle ha noe særlig fravær og nå har jeg plutselig fått 5 den siste uka !

Men man kan jo ikke spå fremtiden akkurat, det kan iallefall ikke jeg....

Men nå er det iallefall Fredag, så nå skal jeg buke helgen på å bli frisk og kanskje møte noen hvis jeg orker. Så er det jo Taco idag, elsker Taco <3 EHEHE tenker vist bare på mat i dag jeg :D

I det siste har jeg også sett noen av Twilight filmene, er ikke noe  annet å finne på daaa.. Så har skikkelig dilla, i tillegg til at jeg leser bøkene også ;o oooh jeg leser bok !

Okei dette var et skikkelig tragisk innlegg, men jeg kjeder meg og har ikke blogget på en stund nå, skal bli bedre blogging når jeg blir frisk igjen, og da har jeg sikkert mer å blogge om også :)

Men hade så lenge !

Shallabais ;*

 

 

Én kommentar

stine

27.jan.2012 kl.14:55

god bedring søta ! <3

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits