Today

Hellu !

Hadde ingen bedre overskrift, men idag og i går var jeg hjemme fra skolen. Ble syk jeg. Så ble hjemme for å spare opp energien, istedenfor å presse seg når man egentlig er dårlig å så blir man borte i flere uker fordi man presser seg. (Eehee nå ble det mye"presse" seg her.)

Så jeg har bare vært hjemme, og vært litt hos legen og tatt blodprøver og ting og tang. Har ikke skjedd så mye. Bortsett fra at verdens beste venn Susanne kom på besøk i dag, for å holde meg med selskap ! Hun var her ikke så lenge, men det var godt å se noen igjen. Tror hun også kommer en tur etterpå.

Skal snart starte med lekser å tenker jeg, sånn at jeg ikke henger så langt tilbake denne uka. Og etter det skal jeg se på film "10 things i hate about you". Digger den filmen, den er så koselig.

Nå har jeg klart å planlegge hele kvelden jeg gitt "! Det var no nytt. (ahah det rimte :D)

Har egentlig ikke så mye å skrive om nå..

Så jeg sier bare som vanlig Shallabais ;*

 


Fra google !

 

Q -har dere sett filmen, hva syns dere om den ? <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits