New in !

Hei <3

Dette innlegget jeg skriver nå hører egentlig til gårstagens, men siden jeg ikke kunne blogge i går tar jeg heller innlegget i dag !

Igår var jeg på Stovner med Mamma, Pappa og broren min, vi dro dit siden jeg trengte en ny veske. Ikke sånn skoleveske men veske sånn jeg kan bruke når jeg skal  reise eller skal til by'n. Men alikevel fant en skikkelig kul veske som jeg syns er utrolig fin da, elsker den!

 

 

 ehhe seer skikkelig happy ut der ellerhva ??

Men men jeg er skikkelig happy så står det på den " Live & Love" skikkelig søtt.

Er glad siden jeg har aldri vært noen veske freak ellerno Har ikke hatt noen ordentlige vesker som er skikkelig fine. Jeg veit om folk som har utrolig mange vesker/ bager og bruker den eller den annen hver dag... Jeg dømmer ingen. Men for meg selv som er verdens største rotehue så er en veske perfekt ! En veske som man klarer og holde i orden og veit hvor den er.

 

Og nå til dagens !

Nå sitter jeg på rommet, drikker smoothie, er skikkelig sunn nå jeg vettdere. Er akkurat ferdig med å rydde rommet,,, rydde og rydde. Men det ser iallefall ut som et rom nå da :D
Etterpå skal vi til mormor og spise middag, vi pleier noen ganger å dra til henne på søndager for å spise middag. Det er skikkelig kos !

 

r

Rommet som jeg "rydda" Smoothie <3

Men stikker, får fikse meg før vi  drar !

Shallabais ;*

Én kommentar

BDSP

08.jan.2012 kl.17:40

sykt kul !

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits