06.jan.2012

Heyoo !

Kom nesten akkurat hjem, eller kom hjem for en liten stund siden faktisk. Twilight filmen var jo drit bra ! Sikkelig drama på slutten ogsånt... skal ikke røpe noe i tilfelle noen av dere som leser ikke har sett den enda. Men jeg regner vel med at alle har sett den kan jeg tenke meg. Filmen er jo såpass populær ! Kan nesten ikke vente til Del 2 kommer på kino, skal prøve å få med premiæren på filmen da ;D

Men noe som var så utrolig flaut på kinoen var at jeg hoster så utrolig mye, har blitt skikkelig forskjøla. Så måtte jeg selvfølgelig på hosteanfall også ! Og salen var ikke så stor heller, så alle fikk med seg at jeg hostet og harket. Syns sånt er så utrolig flaut...

Etter filmen gikk vi på Friday's å spiste good hamburger og pommess frites. Den er seriøst best på Friday's elsker den. (Bra jeg spiser der så sjeldent da !)

Men akkurat sitter jeg bare i senga å slapper av med pc'en og brus... jeg er skikkelig sunn ;o

Tror det egentlig ikke blir å seint på meg i kveld, men det sier jeg vel alltid til meg selv... så ender det med at jeg blir oppe til langt på natt. Men sånn er det bare..

 


gadd ikke ta bilde med speilrefleksen, så tok bare fra webcamera !

Leonardo Dicaprio <3 Fant det supersøte bildet av han istad. Tror han bare var 15 år det ellerno. Jeg aner ikke hvorfor men jeg bare elsker han ! Han er så kjekk og ikke minst en utrolig bra skuespiller. Skulle gjort så mye for å kunne møtt han altså !

Men bare seeee ! han er jo heeelt perfekt <3

 

 

2 kommentarer

Keths!

06.jan.2012 kl.22:58

søt

BDSP

07.jan.2012 kl.01:18

søta ! keep on dreaming , one day your dreams might come true <3 love

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits