Atm

Fant ikke på noen bedre overskrift. Men atm skal jeg til å legge meg. Er syk igjen skjønner dere. En av grunnene til at jeg heller ikke har blogget på en liten stund. Og må virkelig få lagt meg , har sykt mygrene nå. Det er helt grusomt kjennes ut som hele hodet mitt er på vei til å eksplodere vært øyeblikk ! Men håper det ikke blir verre for da har jeg en vane til å kaste opp... Spennende / ekkel informasjon. Men lev med det ! Det er en del av menneskekroppen våres å kaste opp innimellom.
Men til noe helt annet;
SISTE NYTT ! Eg har fått meg ein slik ein iPhone eg vettdere ! Yeeeey fikk det i går det var julegave fra mamma og pappa på forskudd , åååå som jeg lengtet etter en iPhone . Nå kan jeg endelig laste ned musikk også jeg er så happy <3
Men nå må jeg stikke, skulle rett i seng men siden jeg har mygrene må jeg alltid vente til den roer seg ned, for jeg kan ikke ligge mens jeg har det for da blir det bare verre!

Shallabais folks og sov godt og ha gode drømmer <33

Masse krøller jooo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits