Her og nå

Ja spennende overskrift.. Men her og nå sitter jeg på rommet mitt , og har kommet hjem fra Susanne.

Idag var det nynorsktentamen noe som gikk overaskende bra.. litt skummelt at det gikk så bra men da er jeg bare flink da vell. Vi hadde 5 timer på oss og startet halv 9. Så var jeg egentlig ferdig med hele skiten kvart over 9. Men fant ut at jeg ikke gadd å dra så jeg satt heller å spilte kabal en stund, skikkelig morsomt egentlig. Men jeg tror det egentlig gikk ganske bra, og retta skikkelig nøye.

Da venter jeg bare på at 6'eren skal komme da vettu ! :D

Snart er det også juleball gleder meg noe sykt, så jeg skal vise et lite glimt av ballskoene mine siden det glemte jeg på lørdag.

Har egentlig ikke så mye å skrive om nå så jeg bare legger ut de skoene jeg da:

 

Foran

 


fra siden

Ganske enkle sko, men de syns nesten ikke under kjolen så det er ikke noe vist å kjøpe "glassko" til nesten 1000kr når de ikke syns engang. Men jeg liker dem <3

 Hihi fant et skikkelig gammelt header fra bloggen, tror det er fra 2009 ellernoe. Viste ikke at jeg hadde det enda... !

Men nå stikker jeg, Skal spare opp litt energi til morgendagen.Skal nemlig på elkjøp etter skolen sammen med Susanne også skal vi ta soool i morgen og da trenger jeg å være utvilt siden det også er skoleball på torsdag,

Så vi snakkes shallabais <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits