1 desember uten snø...

Hei igjen <3

Endelig er det desember. Egentlig så liker jeg ikke vinteren, men jeg elsker julen. Da man først har kommet i Desember og når stjerner og lys og ikke minst kalenderne blir hengt opp da er alt bare herlig. Og nå har jo Jul i Blåfjell også kommet, og jeg elsker den serien det er skikkelig koselig å se på. Tror jeg aldri har gått glipp av en sånn tv julekalender noen gang !

Jeg er fortsatt sånn lite barn når det gjelder jula, jeg teller ned dager til julaften, gleder meg så sykt til å åpne opp pakkekalenderen, og hvis jeg går glipp av ting på tv'en blir jeg skikkelig lei meg.

Men det eneste som mangler nå er snøen. Det er ingen jul uten snø, og nå er det bare jørmete og vått ute. Og den dumme Berit som vandrer utendørs ødlegger jo alt. Fikk forresten ikke sovet i natt pgr. av henne eller den vinden da. Det bråkte så fælt og var sikker på at et tre skulle rase ned over huset vårt jo!

Men samma det, får bare krysse fingra på at snøen kommer snart. Og spør du meg så er jeg egentlig i en sånn skikkelig julemodus. Og det er bare 23 dager til julaften <3

 sånn skulle det ha vært utenfor soveromsvinduet mitt nå !

 HAHA julenissen !

p.s alle bør være snille i år

(this man watching you all  the time) aahahh taper jeg er .

Men samma det, nå stikker jeg går å legger meg snart, men først må jeg skifte på senga ... yeeey

Shallabais folkens ;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits