For lite blogging...

Hei<3

Har hatt en ganske god stund med pause nå, og jeg har vell stortsett det hele tiden?

Men jeg er vel ikke det mest ivrigste bloggmennesket, men jeg syns det er greit å blogge når man faktisk har noe å blogge om. For jeg syns det ikke er noe spennende å skrive om hva du har spist til middag eller hviket fag du hadde på skolen den og den dagen.

Så jeg skal bare blogge når jeg har noe å blogge om, og når jeg faktisk orker å blogge. I tanke på sykdommen min er det å være på skolen det meste i laget for meg. Jeg føler meg frisk på skolen, men da jeg kommer hjem er jeg bare sliten og orker ikke en dritt. Og det er utrolig frustrerende. Så stort sett når jeg kommer hjem fra skolen ligger jeg somregel bare på sofaen og er helt DØD. Jeg orker ikke engang lekser.

Og jeg er også en person som er veldig avhengig av venner, og hvis jeg skulle bestemme ville jeg ha brukt all energien min på dem. Men jeg må prioritere de andre tingene også.

Jeg skulle gjerne ha skrivet mye mer, men jeg trenger pauser og det er ikke alltid man har ting å skrive om.   

Men jeg kan jo nevne litt ting som har skjedd i det siste da:

Var hjemme fra skolen de fleste dagene av forrige uke for å forbrede tentamens dagene MASSE tentamer fremover-.- Så på fredag dro jeg en tur ut med Susanne og Ida,vi bare koste oss og hadde det gøy. Det var veldig deilig å bare komme seg ut litt.

På lørdag satt jeg egentlig for det meste inne, eller var barnevakt et par timer for lillebroren min. Så senere på kvelden gikk jeg ut med Ida da også, det var kos :)

Og på søndag ble jeg syk.. Ikke ME syk men helt vanlig vintersyk (forskjøelse, tett i nesa, og vondt i øra) Men det roet seg heldigvis ned å var på skolen i dag, kjempe deilig og komme tilbake igjen :)

 

Og dette var en veldig, veldig kort oppsumering fra de siste dagene. Men hadde blitt enda mer skriving hvis jeg hadde skrivd mer en dette...Syntes dette bildet var skikkelig fint, så måtte ta det med :)


HAHA

Nydelig bilde ellerhva ?? ;*
Og på det øverste bildet kan det hende dere legger merke til skjoller... isåfall ikke legg merke til dem. Det kalles nemelig får skjølvbrauning, og eg hadde det littegranne morosamt med den...

Men vi snakkes folkens shallabais <3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eliseho

eliseho

15, Skedsmo

Hei jeg heter Elise Olsen. Jeg er 15 år og liker å være med venner på fritiden. Jeg blogger generelt om livet og hverdagen min:-) Og jeg har også er sykdom som heter ME (kronisk utmattelsesyndrom)og skal skrive litt om det også. Og hvis det er noe du lurer på generelt om det mail meg på ; olsungen@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits